A jeni PRO apo KUNDER bashkimit të Kosovës dhe Shqipërisë? VOTO

7 months ago me fal 0
Kurti, një shqiptar etnik së bashku me rreth 90% të popullsisë 1.8 milionëshe të Kosovës, u kërkoi votuesve të zgjedhin anëtarët e lëvizjes së tij nacionaliste të majtë Vetëvendosje, të cilët garojnë për vende në parlamentin shqiptar në 25 Prill, me një fushatë anti-korrupsion. Ishte anti-korrupsioni dhe kundërshtimi i elitave të ngulitura politike që çuan Read More

Sa shofer i mire jeni? Kush ka përparësi, vetura apo autobusi?

7 months ago me fal 0
Nd odh jo rrallë që q ofshin shoferët, çiklistët apo këmbësorët, nuk thonë me zë të lartë “kush ia ka dhënë lejen këtij?” Pikërisht për këtë, gjatë këtyre ditëve kemi shp ërndarë disa teste që kanë bërë k onfuzë shumëkënd, ngase gj ykuar nga përgjigjet, del se shumë shoferë nuk e m eritojnë patentë shoferin Read More

Rakiq:Edhe naj ditë do e marrim krejtë Kosovën, do ta shihni!

7 months ago me fal 0
Kreu I Listës Serbe: Me Shqiptarë Miqësi Kurr Nuk Kemi Pasur Dhe S’duam Të Kemi, Ata Janë Çe Rgarë! Bashkëpunimi midis serbëve dhe shqiptarëve nuk ka e kzistuar kurrë në kuptimin e vërtetë të fjalës, tha sot në Mitrovicën e Veriut, kreu i Listës Serbe Goran Rakiq./ Vazhdo lajmin më poshtë I pyetur nëse ai Read More