URIME / Kryeministri Grek pajtohet që vendi i tij ta njeh Kosovën, ja deklarata

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, së bashku me ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia, priti në takim kryetarin e Athinës, Kostas Bakoyannis.Sipas komunikatës së Kryeministrisë, Kurti e vlerësoi nivelin aktual të marrëdhënieve me Greqinë, veçanërisht me Athinën dhe shprehu interesin që të zgjerohet edhe më tej ky bashkëpunim. Ndërkaq, kryetari Bakoyannis përsëriti mbështetjen e Greqisë në … Continue reading URIME / Kryeministri Grek pajtohet që vendi i tij ta njeh Kosovën, ja deklarata