Donika Gervalla: Haradinaj, Veseli,Thaçi nuk janë UÇK

8 months ago me fal 0

Donika Gërvalla-Schwarz, ministrja e Punëve të Jashtme që njëherëshit është edhe zëvendëskryeministre e Qeverisë së Kosovës e drejtuar nga lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, në një postimi të vitit 2019 thoshte se Hashim Thaçi, Kadri Veseli dhe Ramush Haradinaj, nuk janë Ushtria Çlirimtare e Kosovës (UÇK).

Gërvalla në këtë postimi kishte shkruar se ata janë komandat të cilët turpërohen të tjerët.