Hoxhë Enis Rama: Kjo është arsyeja pse Zoti dikujt i dha më shumë të mira e dikujt më pak! (Video)

8 months ago me fal 0

Hoxhe Enis Rama në emisionin “Kojshia Show” foli për shumë gjera dhe tema të cilat deri vonë për disa kanë qenë tema tabu.

Ai tregoi se pse Zoti dikujt i dha me shumë të mira e dikujt më pak!

Shikoni minutën e 11 në videon më poshtë dhe kuptoni më shumë./