Martohet me të dashurin që i kishin mbetur dhe pak ditë, Ngushllime familjes së djalit

8 months ago me fal 0

Rob dhe Amanda u takuan në vitin 2011 në hotelin Cosmopolitan në Las Vegas, në hotelin ku ata punonin. Ai ishte një banakier, ajo ishte kamariere. Ata ranë në dashuri pothuajse menjëherë, ata ishin të përsosur për njëri-tjetrin. Por në vitin 2012, pak muaj pasi u takuan, marrëdhënia e tyre u vu ashpër në provë.

Rob ishte i çuditshëm, humbi peshë dhe vuante nga dhimbje të forta në stomak. Brenda një viti ai kishte humbur rreth 30 kg.