Lladrovci “Kam qenë një prej nxënësve më të mirë në shkollë edhe Albinit ja kom kalu, por njëher kam ngel

8 months ago me fal 0

Kësaj radhe, në një intervistë për media, ka thënë se ka qenë një prej nxënësve më të mirë të shkollës fillore.

Befasia e tij në këtë intervistë është se, ai vet e pranoi se njëherë ka ngelë, pra e ka humb një vit. /

“Një vjet kam ngelë, por pak s’ka kurgjo…”, thotë Lladrovci.“Në klasën e shtatë,

inë moshën e pubertetit, më kishin pas ra nja dy nota, e kisha pas në Fizikë 3 dhe në Matematikë 4. Kështu që kam qenë një prej nxënësve më të mirë në shkollë”, tha Ramiz Lladrovci.

Por, si mund të jesh një prej nxënësve më të mirë në shkollë kur një vit ka ngelë? /