Grenell sugjeron Joe Biden: Mos e ndëgjo Albin Kurtin dhe dënoje së është ‘Pis’

8 months ago me fal 0

Ish-i dërguari i posaçëm i presidentit Donald Trump për bisedimet Kosovë – Serbi, Richard Grenell, ka vazhduar kritikat ndaj Albin Kurtit. /

Ai ka komentuar një intervistë të kryeministrit në ardhje rreth një deklaratë për bashkimin e Shqipërisë dhe Kosovës. “Kjo duhet të dënohet nga JoeBiden dhe Administrata e tij. Pse po flet Albin Kurti për shpërthimin e vendit të tij”, ka shkruar ai në Twiter.