Vjosa Osmani: Unë isha kthy në LDK me këtë kusht serioz

Ushtruesja e detyrës së presidentes dhe ish-kandidatja për kryeministre nga LDK në zgjedhjet e fundit Vjosa Osmani ka komentuar iniciativën e saj të re dhe njerëzit që pritet t’i bashkohen. “Njerëzve të LDK-së që besojnë që vlera dhe potenciali i tyre nuk lejojnë që votat dhe besimi i tyre me u keqpërdor e kanë derën … Continue reading Vjosa Osmani: Unë isha kthy në LDK me këtë kusht serioz