URIME/Biden me lajm të madh, Në këtë datë do hiqen Vizat

Përfaqësuesi Special i presidentit amerikan për dialogun ka folur për iniciativat e fundit të Bashkimit Europian për rikthimin e Kosovës dhe Serbisë në tryezën e dialogut. Grenell për Express ka thënë se nisma e Europës e ka mbështetjen e plotë të SHBA-së dhe se është i lumtur teksa sheh europianët që po organizojnë Videosamitin e … Continue reading URIME/Biden me lajm të madh, Në këtë datë do hiqen Vizat