Erdogan: Shqiptarët i kemi ”Vëllezër” Ata jan besnik dhe shumë burra të mëdhaj

7 months ago me fal 0

“Erdogan, Vëllezërit e mi shqiptarë kanë një pozitë të njëjtë si në përpjekjet për zhvillimin e atdheut ashtu edhe të popullit.”

Duke vënë në dukje se kryesisht në lagjen që është rritur ka patur shumë fqinj shqiptarë dhe se është rritur bashkë me to Erdoğan është shprehur…. /