LAJMI I FUNDIT: Angela Merkel per vizat e Kosovës URIME nga kjo datë u kry…

2 months ago me fal 0

Pozicioni gjerman sa i përket liberalizimit të vizave për Kosovën është i pandryshueshëm. Një gjë të tillë e kanë konfirmuar për Express nga Berlini zyrtar tashmë kur pritet që Gjermania të drejtojë me presidencën e BE’së nga 1 nentori.E FUNDIT: Ja çka thot Angela Merkel per vizat e Kosovës URIME nga kjo datë u kry…

Gjithashtu është bërë e ditur se dy liderët si zakonisht vazhdonjnë të koordinojnë ngushtë pozicionet e tyre për çështjet aktuale që ndërlidhen me punët e BE’së. per me teper sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon