E FUNDIT :Qeveria Kurti jep lajmin e madh Shperndan 15 milion eur-Per keta qyte…

7 months ago me fal 0

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar nismën për Marrëveshjen e Financimit “Projekti Eme rg jent i Kosovës per pan de. mine , që është financim shtesë ndërmjet Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim.Kjo marrëveshje kap vlerën e 15 milionë eurove.Ministri i Financave, Hekuran Murati ka paraqitur para kabinetit qeveritar kërkesën për miratim të kësaj marrëveshje, e cila në fund mori përkrahjen e të gjithëve.“Marrëveshja e financimit shtesë kap vlerën e 15 milionë eurove. Mjetet financiare do të destinohen si vazhdimësi e përgjigjes ndaj pa nd em isë dhe pikë kyçe do të mbetet forcimi i kapacitetit shë detë sorë.Marrëveshja ka për synim mbështetjen për prokurim dhe distribuim të me posht e gjeni