Ganimete Musliu Dhe Vjosa Osmani Cilen Do Ta Votonit? /VOTO?

7 months ago me fal 0

Nese do ishin ne ga re per presidente Ganimete Musliu dhe Vjosa Osmani cilin do e vo tonit?
Shprehuni ne komen te se cilin do e vo tonit, A e meriton me shume Ganimete Musliu dhe Vjosa Osmani.
Cilin nga këta të dy do e vo tonit për President?