270 euro grami: Bima më e shtrenjtë në botë, gjindet edhe në Kosovë e Shqipëri

7 months ago me fal 0

Lule shafrani, e cila vlerësohet si një prej er ëzave më të shtrenjta në botë 270 grami, kultivohet edhe në Kosovë dhe Shqipëri.

Kjo lule, përpunimi i së cilës kërkon mund dhe durim, vlerësohet se është ‘më e vlefshme se ari’ Kjo bimë është unike, duke kombinuar shijen fantastike dhe përfitime të mëdha shëndetësore .