Radoviçi midis Tirane: Skënderbeu ka qenë Serb i Krishterë, dhe është Babai ynë

7 months ago me fal 0

Një prift i quajtur Radoviq, para disa ditëve ishte ne Shqipëri ne një kishë ai ne prononcimin e ti tha se Skënderbeu ka qenë Ortodoks i Krishterë, dhe ka është nipi ynë.

Ndërsa kryeministria apo presidenti nuk ka reaguar fare me ketë, po paramendojeni nëse ne do te ofendomi dikën nga Serbia, si do te reagonte shteti i Serbisë?

Ndiqni fjalimin e tij me poshte.