Atifete Jahjaga: Po mquditin rinia pse po kan qef me dal jasht kushtet boll tmira jan ne Kosove

7 months ago me fal 0

I përcjelli gjërat që po bëhen në Kosovë, por aspak nuk më pëlqen kjo gjë se çka po bajnë rinia e Kosovës, po e lëshojnë vendin e tyre.

Por kanë të drejtë ashtu do bëja edhe unë me pas kanë e re, tha Jahjaga.
Por, nëse doni me ndryshu diçka në vendin tonë në Kosovë, atëherë nga populli sidomos nga rinia unë kërkoj që të më kthejnë në udhëheqësi përsëri dhe do t’i rregulloj punët.