Nd Ërron Jetë 32 Vjeçarja Ibadete Ramadani Nga Kosova, NGUSH.LLIME FAMILJES

7 months ago me fal 0

Kjo është e reja 32 vjeçare, Ibadete Ramadani, nga Shtimja që nd ërroi jetë pas pl agëve të marra nga ak sid enti që ndo dhi javë më parë në Koshare të Ferizajt ku mbetën të vd ekur katër an ëtar të familjes Ramadani.

Ngu shëllime rrethit familjarë dhe shoqërisë se saj!