Cili është PRESIDENTI më i mirë i të gjitha kohërave?Na tregoni duke VOTUAR!

7 months ago me fal 0

Ibrahim Rugova, Fatmir Sejdiu, Atifete Jahjaga, Hashim Thaci apo Vjosa Osmani cili është presidenti juaj i preferuar?/

Në kohën kur Rugova u zgjodh president pati një simpati dhe përkrahje të madhe nga Kosova dhe llogaritet si presidenti më i njohur edhe i dashur për shqiptarët, por në zgjedhjet e fundit Vjosa Osmani mori mbështetjen e shumicës dërmuese të popullit dhe theu cdo rekord të votave në Kosovë deri më tash.