A do të donit që Murat Jashari të ishte PRESIDENT në vend të Vjosa Osmanit?Po apo Jo?VOTO

7 months ago me fal 0

Nese do ishin ne ga re per president Murat Jashari dhe Vjosa Osmani cilin do e vo tonit?
Shprehuni ne komen te se cilin do e vo tonit, A e meriton me shume Murat Jashari dhe Vjosa Osmani.
Cilin nga këta të dy do e vo tonit për President?