Aty Ku Përmendet UÇK’ja, Ai Shfaqet Menjëherë Në Vendin E Ngjarjes: Kush Është Ky Veteran?

8 months ago me fal 0

Muhamed Kuka është një ish-ushtar i UÇK’së, dhe është fytyra më e njohur që nga mbarimi i l u f t ës, që tash e 21 vjet asnjëherë nuk mungon në tubimet që lidhen me l uftën. Në çdo përvjetor Kuka qëndron i pari, duke valvitur flamurin kuq e zi dhe duke i prirë masës.

Kuka është nga qyteti i Ferizajt dhe ka jetuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kur në Kosovë…