Lumja e Thaqit: Jeni ‘Ngelafça’ kurse në doktoraturë kam notën 10, jam më e mençura në Kosovë

8 months ago me fal 0

Një sukses i menjëhershëm dhe i jashtëzakonshëm ka ndodhur menjëherë pasi Lumnije Thaçi është zgjedhur prodekane në Universitetin Publik të Mitrovicës. Bëhet fjalë për diplomat që lëshon ky universitet e që sipas të dhënave të para ato tashmë do të shënojnë një njohje ndërkombëtare.

“Ky është vetëm fillimi. Unë jam njeri me shkollë, edhe kam me e ngrit ketë universitet sepse e meriton”