Isa Mustafa ‘befason’ të gjithë me këtë reagim qe bëri ndaj Albin Kurtit!Sdo ta besoni!

8 months ago me fal 0

Ish krye ministri i Kosoves, Isa Mustafa, ka thene se ne kohen sa ka qene krye qeveritar gjate bisedimeve me palen serbe ne Bruk.sel asnje here nuk eshte diskutuar qe te krijohej nje distrikt auto.nom i Kosoves se veriut dhe Kisha Orto.dokse Serbe do te kete status te privi legjuar, siç u shkrua ne nje nonpaper qe u publi.kua kete jave kinse per zgji.dhjen finale per per mbylljen e marre veshjes mes Kosoves dhe Serbise.

Ne kemi dialo.guar per temat, per te cilat jemi marre vesh dhe jemi pajtuar paraprakisht tre palet, Kosova, BE dhe Serbia, deklaroi Isa Mustafa.

Mustafa thek.son se publikimi i ketij doku.menti eshte provokim per pa varesine se Kosoves.

Kjo çfare eshte shkr.uar ne non