newszine

A jane duke u bashkuar Nedimi dhe Xhemre?

7 months ago me fal 0
Mes Nedimit dhe Xhemres eshte duke u verejtur nje perafirm i madhe ndersa ai nuk e le ate te vetmuar ne asnje momente ne mbremjet e saj ku kjo gje po e bene te lumtur edhe Xhemren. Ndersa Nedimi kete here kishte marur edhe pamjet nga kendimi i saj, saqe ai nuk pranon te takohet Read More

Çfare po ndodhe ne mes Muratit dhe Gyzelit?

7 months ago me fal 0
Gyzeli kishte shkuar pran Jamanit per te lajmruar ate se ajo nga tani e tutje nuk deshiron te punon pasi qe ajo nuk deshiron te merzise Muratin ku nje gje te tille e kishte pranuar Jamani duke thene se dashuria eshte mbi te gjitha. Ndersa Murati duke menduar se ajo eshte duke punuar pas shpine Read More

A do e zbulon Ateshi te verteten e Jigitit?

7 months ago me fal 0
Kaderi kishte sjellur raportin e autopsies tek Ateshi i cili ka dyshimet se brenda kesaj pune eshte duke u fshehur dikush ndersa Kaderi kerkon qe te mos merret me te dhe nuk deshironte te degjoje asgje qe ka te beje me Jigitin. Por Ateshi thote se jane te detyruar te gjejn se me ke ka Read More

Çfare eshte duke kerkuar halla e Toprakut nga ai?

7 months ago me fal 0
Elizani me te kuptuar se Topraku ka dhene nje shume te madhe parash ne njeriu te panjohur ajo kerkon llogari nga ai te dije se kush ishte ky person dhe si mund te bene ai nje gje pa lejen e saj, ndersa Topraku ishte i detyrueshem te tregon te verteten ai thote se personi qe Read More

Shikojeni se cfare bene Nedimi per Xhemren?

7 months ago me fal 0
Xhemre edhe perkunder problemeve qe kishin ndodhur ne shtepin e Karacajve ajo per te mos humbur shanicn e saj per pune kishte vendosur qe te vinte edhe ne mbremjen e saj te dyte pasi qe publiku kishte pelqyer zerin e saj. Mirepo ajo me tu ngjitur ne skene ndjehet e merzitur kur shikon se vendi Read More

Çfare eshte duke ndodhur mes Muratit dhe Jamanit?

7 months ago me fal 0
Gyzeli falenderon Jamanin per mundesin qe ia kishte dhene asaj ndersa ajo njofton se ka vendosur qe ta le punen e saj ndersa Jamani pyete ate duke thene se a eshte e sigurte per kete pasi qe kjo eshte e drejte e saj dhe askush nuk mund te perzihet, por Gyzeli eshte e vendosur duke Read More

Çfare eshte duke kerkuar Gyzeli nga Jamani?

7 months ago me fal 0
Jamani ishte duke biseduar ne telefon nga kerkonte qe sa me shpejte te zbardhet e verteta e asaj qe ka bere Xhynejdi dhe kete ta kuptojne te gjithe ndersa me te perfunduar biseden troket dera e zyres se tij ku me te hapur pran tij vije Gyzeli. Ndersa ai i uron mireseardhje pyete ate se Read More